Formohet Grupi Punues për raportimin financiar të RTK-së

Formohet Grupi Punues për raportimin financiar të RTK-së

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere është formuar Grupi Punues për përcaktimin e formatit të raportit financiar të RTK-së.

Kryetari i këtij komisioni, Armend Muja tha se janë qëllimi kryesor për formatin e raportimit financiar të transmetuesit publik, siç tha ai raporti me qenë konform Ligjit për menaxhimin e financave publike.


Po ashtu Muja tha se ky grup punues ka afat 1 muaj për me dalë me një version final për raportin financiar të RTK-së.

Grupi punes i votuar unanimisht nga Komisioni është i përbërë prej 5 anëtarësh, Visar Korenica nga VV, Yllëza Hoti nga VV, Mërgim Lushtaku nga PDK, Avdullah Hoti nga LDK (në rast të refuzimit nga ana e Avdullah Hotit meqë nuk ishte prezent por i propozuar nga deputeti Pal Lekaj,   zëvendësohet nga Duda Balje).

Komisioni po ashtu ka formuar edhe Grupin Punues për Hartimin e Planit Vjetor të Punës së Komisionit për Buxhet, Pune dhe Transfere.

Lexo edhe

Video

error: