Fluidi ju uron 13 vjet shtet!

Fluidi ju uron 13 vjet shtet!

Kompania vendore Fluidi me brendet e tij, Rc Cola, Floil, Jaffa Champion dhe Red Rain, ju uron përvjetorin e 13-të të pavarësisë së Kosovës.


Duke uruar që të rrugëtojmë së bashku drejt të ardhmes më të mirë, Fluidi ju uron 13 vjet pavarësi.

Për shtetin me të cilin po rrugëtojmë dhe po rritemi së bashku!

Lexo edhe

Video

error: