Fjalimi emocional i Brad Pitt në Oscar: Kjo është për fëmijët e mi

Fjalimi emocional i Brad Pitt në Oscar: Kjo është për fëmijët e mi

Brad Pitt u kthye në shtëpi me një statujë të artë në kategorinë e Aktorit Mbështetës më të Mirë për rolin e tij në filmin e Quentin Tarantino’s ‘Once Upon a Time në Hollywood’.

Përkundër një dekadë karrierë, ky është Oscari i tij i parë që fitoi, dhe ai e shfrytëzoi këtë mundësi për të parë mbrapa të kaluarën e tij dhe kujtimet e fëmijërisë së tij, por edhe të fillimeve në Hollywood.


“Unë nuk jam nga ata që do të kthehen dhe do të kujtojnë të kaluarën, por kjo më bëri që ta bëj atë dhe të kujtoj burrat e mi të moshuar më çuan në kinemanë e makinës për të parë ‘Butch Cassidy dhe Sundance Kid’, dhe pastaj mbaj mend si unë i paketoj gjërat e mia në makinë, ndjekur nga Gina dhe Ridley të cilët më dhanë mundësinë time të parë, por edhe të gjithë ata njerëz të mrekullueshëm që takova gjatë rrugës deri në këtë moment kur qëndroj atje përpara jush. Fjalia – “Ishte një herë dikur në Hollywood – doli të jetë e vërtetë! – filloi fjalimin e tij emocional Brad Pitt dhe më pas zbuloi se kujt i kishte kushtuar çmimin më të rëndësishëm në jetë.

“Kjo është për fëmijët e mi… Unë ju dua!”, tha Brad me një puthje virtuale për Maddox, Pax, Zahari, Shiloh, dhe Knox dhe Vivienne, nga martesa me aktoren Angelina Jolie, transmeton KosovaPress.

Lexo edhe

Video