Fillon seanca, diskutohet për marrëveshjen e Uashingtonit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës janë mbledhur sot në seancë plenare, ku pritet të debatojnë për marrëveshjen e Uashingtonit.


Përveç kësaj, të zgjedhurit e popullit kanë një mori pikash tjera në rend të ditës. Ligjvënësit para vetës kanë propozim-rezolutën për dënimin e gjenocidit në Srebrenicë, propozimin për shkarkimin e bordit të Radio Televizionit të Kosovës dhe raportet vjetore të Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2020 dhe akademisë të Drejtësisë për vitin 2020.

Ndërkohë, pritet të emërohen edhe (7) anëtarëve të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore/E.Zeqiri

Lexo edhe

Video