Fillon seanca, deputetët shqyrtojnë një mori nismash ligjore

Deputetët e Kuvendit të Kosovës janë mbledhur të premten për të shqyrtuar një sërë nismash ligjore. Të zgjedhurit e popullit, si pikë kryesore të seancës së sotme pritet shqyrtojnë në parim projektligjin për rishikimin e buxhetit, derisa do ta shqyrtojnë rekomandimin për shkarkimin e anëtarëve të Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave dhe Projektligjin për … Continue reading Fillon seanca, deputetët shqyrtojnë një mori nismash ligjore