Fillon seanca, deputetët shqyrtojnë një mori nismash ligjore

Deputetët e Kuvendit të Kosovës janë mbledhur të premten për të shqyrtuar një sërë nismash ligjore. Të zgjedhurit e popullit, si pikë kryesore të seancës së sotme pritet shqyrtojnë në parim projektligjin për rishikimin e buxhetit, derisa do ta shqyrtojnë rekomandimin për shkarkimin e anëtarëve të Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave dhe Projektligjin për Gjykatën Komerciale.


Krahas të zakonshmëve, deklarimeve jashtë rendit të ditës dhe pyetjeve parlamentare, deputetët do të shqyrtojnë Projektligjit për ratifikimin e amendamentimit të Marrëveshjes ndërkombëtare me Bankën Evropiane për Investime (BEI), për financimin e Projektit për rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 dhe disa marrëveshje të tjera ndërkombëtare.

Ndërkohë, pritet të votohen edhe disa rezoluta të debatet parlamentare nga seancat e kaluara.

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.