Fillon seanca, debatohet për 100 ditëshin e Qeverisë Kurti II

Deputetët e Kuvendit të Kosovës janë mbledhur të hënën për të debatuar për 100 ditëshin e Qeverisë Kurti. Përveç kësaj, deputetët pritet të zgjedhin edhe dy anëtarë të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë dhe zgjedhjen e tri anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave. Ndërkohë, pritet të shqyrtohet edhe propozim-vendimi i Qeverisë për … Continue reading Fillon seanca, debatohet për 100 ditëshin e Qeverisë Kurti II