Fillon rinumërimi i 43 vendvotimeve

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve filloi procesi i rinumërimit të 8 vendvotimeve të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave dhe 35 vendvotimeve të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale.

Lexo edhe

Video

error: