Fillon numërimi i votave nga jashtë Kosovës

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve fillon procesi i numërimit të votave nga jashtë Kosovës, të ardhura përmes postës gjatë periudhës 15 shtator – 15 tetor 2021.

Lexo edhe

Video

error: