Fillon numërimi i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve do të fillojë numërimi i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta, të cilat u takojnë raundit të dytë të zgjedhjeve për kryetarë të 21 komunave që u mbajt më 14 nëntor.

Lexo edhe

Video

error: