Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, ku pritet të caktohet data për seancën e re plenare.


Kryesia sërish pritet të shqyrtojnë katër marrëveshjet ndërkombëtare që dështuan në dy seancat e kaluara.

Në përgatitjet për seancën e re plenare, Kryesia do t’i shqyrtojë dhe disa pika të tjerë, për të cilat s’ka pasur vendimmarrje në seancat paraprake.

Lexo edhe

Video

error: