Fibula Travel me oferta të volitshme për në Antalya dhe Bodrum

Fibula Travel me oferta të volitshme për në Antalya dhe Bodrum

Agjencioni turistik Fibula Travel sjell oferta shumë të volitshme për në Turqi.

Pusho si zotëri. Lirë, shpejt, e shumë siguri.

Këtë vetëm në FIBULA e ki!

#fibulakosova 🍹🌞

Vetëm me FIBULA,

Nisje direkte per Antalya dhe Bodrum nga:

Prishtina, Shkupi, Tirana, Zvicra, Gjermania, Austria, Belgjika dhe gjithe Europa!

Royal Seginus 5*, Ultra All Inclusive, LARA – Turqi

Prej: 860€ per person ne dhome dyshe


7 ditë/ 6 netë

Ne çmim përfshihet:

-Fluturimi direkt për Antalya

-Transferi: aeroport – hotel – aeroport

-Asistencë e stafit FIBULA me bazë ne ANTALYA -24/7, gjatë gjithë kohës.

-Taksat e aeroportit është: 40€.

Zgjedhe ofertën tuaj, dhe kënaquni 🌹

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

https://www.fibula-ks.com

Lexo edhe

Video