Fibula me ofertë speciale për muajin gusht

Fibula me ofertë speciale për muajin gusht

Për të gjithë ju që dëshironi të shijoni detin Adriatik gjatë këtij muaji, Fibula ka një ofertë speciale dhe që nuk duhet humbur.

Oferta përfshin paketën All Inclusive në hotelin me pesë yjë Royal G MAX Hotel & Spa.

Royal G MAX Hotel & Spa ndodhet në brigjet e bukura të detit Adriatik, 20 minuta nga qendra e Durrësit, me ambiente të jashtëzakonshme.

Për akomodime 5 deri në 7 ditë çmimi për person është 95 euro nata, ndërsa për ata që duan prej 1 deri në 4 ditë, atëherë çmimi për person është 100 euro.

Nxitoni të përfitoni nga oferta që është e vlefshme deri më 24 gusht.

Detaje të ofertës:

Oferta Speciale për muajin Gusht 2022!

MAX ROYAL G HOTEL & SPA 5*, Durrës

Për akomodime 5-7 ditë:

95€ Për person

Për akomodime 1-4 ditë:

100€ Për person

Oferta vlen deri me 24.08.2022

Në çmim përfshin:


-Akomodim në dhomë dyshe,

-All Inclusive

-Pishina

-Parking,

-WIFI.

Politika e fëmijëve:

0-4 vjeç – falas

Fëmija i dyte 0-4 vjeç 50%

5-10 vjeç – 50% zbritje

VETËM me FIBULA your TRAVEL expert!

Ju mirëpresim në zyrat tona në:

038/045/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

Lexo edhe

Video