Festo 8 marsin me një natë të paharruar në Grand Blue Fafa Resort & Fafa Resort

Festo 8 marsin me një natë të paharruar në Grand Blue Fafa Resort & Fafa Resort

Tani kur po afrohet festa e 8 marsit, ditës së gruas, çiftet fillojnë të planifikojnë se ku të bëjnë festën e tyre për këtë ditë që shënon përpjekjet historike të gruas për të avancuar të drejtat e tyre në shoqëri.

Një zgjedhje ideale për të kaluar këtë festë dhe për të mbajtur mend gjatë, është resorti i jashtëzakonshëm Grand Blue Fafa Resort & SPA, në Golem, i cili për çiftet sjellë një ofertë mjaft joshëse, me muzikë, dhurata dhe me një menu të pasur që përfshinë, ushqim deti, sallata të ndryshme, pije, kokteje, ëmbëlsira etj.


Të gjitha këto Grand Blue Fafa Resort & SPA, i sjellë për ju për vetëm 2300 lekë për person.

Bëji dhuratën më të mirë gruas për 8 mars, Grand Blue Fafa Resort & SPA është zgjedhja juaj ideale!

Për prenotime:
+355 69 708 6352
Adresa: Golem, Durrës-Kavajë, Albania
Web : www.grandbluefafa.al
Email: [email protected]

Lexo edhe

Video