Festivali AgroFesta 2021 vjen me 3 Ditë t’Gzueme

Festivali AgroFesta 2021 vjen me 3 Ditë t’Gzueme

Festivali tradicional i perimekulturës në Krushë të Madhe, AgroFesta, në edicionin e shtatë vjen me shumë aktivitete perimtare, kulturore dhe rekreative.

AgroFesta tash e disa vite mbledh në Krushë të Madhe qytetarë të shumtë nga i gjithë vendi, të cilët vizitojnë Krushën e Madhe dhe shohin nga afër përkushtimin e madh të krushjanëve dhe punën e tyre në prodhim të perimekulturave dhe produkteve te tyre.


Sipas njoftimit, festivali sivjet mbahet më 20, 21 dhe 22 Gusht 2021.

Festivali mbahet me përkrahjen e Komunës së Rahovecit.

Lexo edhe

Video