Ferizajasve të ardhur nga shtetet evropiane i kërkohet të vetizolohen

Ferizajasve të ardhur nga shtetet evropiane i kërkohet të vetizolohen

Shtabi emergjent dhe ekipi profesional i komunës së Ferizajt, i krijuar rishtaz për përballimin e pandemisë së virusit Corona, ka apeluar tek të gjithë qytetarët ferizajas e të tjerë, të ardhur nga shtetet europiane e të tjera në Ferizaj me theks të veçantë të ardhurit nga Italia, Zvicra, Gjermania, Anglia dhe Franca dhe vendet e tjera nga datat 1 deri më 10 mars, të vetizolohen për së paku 14 ditë.


Po ashtu, kanë apeluar të ndalojnë krejtësisht vizitat familjare tek njëri-tjetri, që të pamundësohet shpërndarja e këtij virusi.

“Njëkohësisht, edhe ekipeve profesionale mjekësore që vizitojnë këto familje, këta qytetarë, i kërkohet të urdhërojnë vetizolimin e këtyre rasteve sipas masave mbrojtëse kundër COVID-1”, thuhet në apel.

Lexo edhe

Video