Fejzullahu: Ka qenë e domosdoshme shtrenjtimi i rrymës

Fejzullahu: Ka qenë e domosdoshme shtrenjtimi i rrymës

Kryesuesi i Bordit të ZRrE-së, Ymer Fejzullahu, ka deklaruar se ka qenë e domosdoshme rritja për 15 për qind e tarifave të energjisë elektrike për të pasur furnizim të vazhdueshëm.


Në konferencë për medie, pas mbledhjes së Bordit të ZRrE-së, Fejzullahu tha se shtrenjtimi i energjisë elektrike ka qenë edhe për shmangie të reduktimeve.

Ndërkaq, ai nuk tregoi se sa do të jetë çmimi i një kilovati të tarifës së lartë dhe të ulët.

Lexo edhe

Video