Federata Botërore e Xhudos ka përditësuar ranglistën e xhudistëve

Federata Botërore e Xhudos ka përditësuar ranglistën e xhudistëve

Federata Botërore e Xhudos ka përditësuar ranglistën botërore të xhudistëve për të gjitha kategoritë, pas turneut të fundit “World Judo Masters”.

Ngritje të madhe ka Loriana Kuka ku lëviz pesë vende lartë në ranglistë, Akil Gjakova vazhdon të mbetet në Top 10, kurse Majlinda Kelmendi pas medaljes së bronztë ngjitet nga pozita e gjashtë në të pestën, përcjell KosovaPress.

Më poshtë mund ti gjeni të bashkangjitura listën e xhudistëve kosovarë dhe pikët e tyre Olimpike të përditësuara.

Nr.1 -48 Kg Distria Krasniqi mbetet në krye të kategorisë


Nr.5 -52 Kg Majlinda Kelmendi është ngritur +1 pozitë më lartë

Nr.4 -57 Kg Nora Gjakova është ngritur +1 pozite me lartë

Nr.5 -78 Kg Loriana Kuka ka shënuar ngritjen më të madhe +7 pozita me lartë

Nr.10 -73 Kg Akil Gjakova vazhdon të mbetet në top 10

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.