FC 2 KORRIKU vjen me akademinë e futbollit për vajza

Të luash futboll u ofron vajzave shumë më tepër sesa thjesht përfitime fizike. Të qenit pjesë e një ekipi futbolli është vërtetuar se rrit vetëvlerësimin dhe përmirëson besimin tek vajzat. Ato ndihen më të motivuara dhe të fuqizuara për të arritur qëllimet e tyre. Të luash futboll gjithashtu zhvillon aftësitë sociale pasi vajzat mësojnë se si të punojnë së bashku dhe të zhvillojnë miqësi. Nga ana tjetër, kjo ndihmon në uljen e ankthit.
Për të mësuar më shumë rreth përfitimeve që kanë vajzat nga sporti i futbollit ne kësaj here vizituam FC 2 Korriku – Girls Academy, duke ndjekur kështu nga afër një orë të ushtrimeve në këtë klub.


Lexo edhe

Video