FBI nuk pritet të rihapë çështjen Brad Pitt pas raportit shpërthyes të Angelina Jolie

FBI nuk pritet të rihapë çështjen Brad Pitt pas raportit shpërthyes të Angelina Jolie

FBI nuk pritet të rihapë hetimin për Brad Pitt pasi një raport shpërthyes u zbulua këtë javë, sipas një miku të aktorit.

“Statuti i kufizimeve ka kaluar shumë dhe ata kanë parë të gjithë informacionin në dorë. Nuk ka asgjë të re këtu. Në atë kohë ata morën parasysh të gjitha akuzat e Angelina dhe nuk ngritën asnjë akuzë,” tha burimi.

Miku i aktorit theksoi se, megjithëse Jolie tregoi të njëjtat detaje nga raporti i FBI-së në çështjen e saj të vazhdueshme të paraburgimit kundër Pitt, një gjykatës ende i dha Pitt kujdestarinë 50/50 të fëmijëve të tyre.

Raporti i zbuluar këtë javë përfshinte akuza për abuzim nga Brad Pitt.

Fituesja e Oskarit, 47-vjeçe, pohoi në FBI në vitin 2016 se bashkëshorti i saj i atëhershëm Pitt, 58-vjeç, e la atë të mavijosur pasi e shtyu në bordin e një avioni privat, duke i lënë gjashtë fëmijët e tyre jashtëzakonisht të mërzitur.

Miku i aktorit i tha Page Six se Jolie i referoi veprimet e supozuara të yllit në aeroplan te gjyqtari që mbikëqyrte çështjen e kujdestarisë së tyre.

“Pretendimet e Angelina u ngritën në të paktën dy kontekste të ndryshme ligjore: incidenti në aeroplan dhe më pas përsëri gjatë një gjyqi të gjatë paraburgimi. Në një rast, nuk kishte asnjë akuzë dhe në një tjetër, Brad iu dha kujdestaria 50/50.


“Në atë kohë (FBI) mori parasysh të gjitha akuzat e Angelina dhe nuk ngriti asnjë akuzë,” tha miku i Pitt.

Çifti i profilit të lartë kanë qenë në luftë për gjashtë fëmijët e tyre për gjashtë vjetët e fundit, që kur Jolie paraqiti kërkesën për divorc në shtator 2016.

Edhe pse zyrtarisht janë divorcuar, aktorët janë ende të përfshirë në një mosmarrëveshje për kujdestarinë mbi fëmijët e tyre të mitur: Zahara, 17; Shiloh, 16; dhe binjakët Vivienne dhe Knox, 14, djemtë Maddox dhe Pax 21 dhe 18-vjeç.

Siç raportoi Page Six, Jolie pohoi në raportin që u bë publik këtë javë se Pitt i bërtiti asaj: “Ti je duke e shkatërruar këtë familje” ndërsa ishte në bordin e një fluturimi nga Nice, Francë, në SHBA, në shtator 2016.  Aktorja kërkoi divorcin katër ditë pas incidentit.

“Këto janë gjëra gjashtëvjeçare që Angelina i paraqiti në seancën e paraburgimit. Kjo është një fushatë gjashtëvjeçare e Angelina për të diskredituar Brad”, tha miku i Pitt.

Pitt ndan kujdestarinë e fëmijëve të mitur me Jolie.

“Ky është në të vërtetë vetëm versioni i ngjarjeve të Angelina. Kjo është ajo që ajo pretendon se ka ndodhur… Këto pretendime u ngritën në seancën e paraburgimit dhe gjykatësi padyshim nuk e besoi atë, përndryshe Brad nuk do t’i jepej kurrë kujdestaria e përbashkët,” shtoi miku i aktorit të njohur.

Lexo edhe

Video