Fauci: Mund të jemi të detyruar ta mbajmë maskën deri në 2022

Fauci: Mund të jemi të detyruar ta mbajmë maskën deri në 2022

“Një shkallë e konsiderueshme e normalitetit mund të rikthehet deri në fund të vitit, por jo normaliteti i nëntorit 2019”, deklaroi Anthony Fauci, eksperti amerikan për sëmundjet infektive në një intervistë për CNN.


SHBA-ja administron rreth 1,5 milionë vaksina në ditë kundër COVID-19, por pritet një përshpejtim deri në prill.

“Është e mundur që amerikanët të jenë të detyruar ta mbajnë maskën deri në 2022”, shtoi Fauci duke bërë thirrje për kujdes në vlerësimet dhe parashikimet sepse ndryshimet janë të shumta.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.