Fatmir Humolli dëshmon në rastin Mustafa, mbrojtja thotë se Prokuroria ua ka marr dëshmitarin

Pranë  Dhomave të Specializuara deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmir Humolli sot do të jap  dëshminë e  tij në gjykimin ndaj ish-pjesëtarit të UÇK-së, Salih Mustafa. Humolli është dëshmitar nga Zyra e Prokurorisë së Specializuar. Por para se të ishte në sallë dëshmitari Humolli, pati  kundërshtime nga mbrojtja dhe ZPS-ja për këtë dëshmitar, pasi që deputeti … Continue reading Fatmir Humolli dëshmon në rastin Mustafa, mbrojtja thotë se Prokuroria ua ka marr dëshmitarin