Familja mbretërore në frikë, gjatë jetës në pallat Meghan Markle mbante një ditar sekret

Familja mbretërore në frikë, gjatë jetës në pallat Meghan Markle mbante një ditar sekret

Kjo verë do të jetë veçanërisht interesante, pasi libri më i pritur i vitit “Finding Freedom” do të shohë dritën e ditës, në të cilën do të tregohet ana e tyre e tregimit.

Sigurisht, bëhet fjalë për Princin Harry dhe Meghan Markle dhe versionin e tyre të situatës që po ndodhte në familjen mbretërore, dhe në prag të lëshimit, publiku mësoi disa gjëra më interesante.

Libri do të zbulojë për publikun detaje të panjohura nga jeta e përbashkët e Meghan Markle dhe Princit Harry, por nëse aktorja amerikane do të jetë e kënaqur me rezultatin e arritur do të dihet vetëm kur libri të arrijë raftet e librarive botërore.


Mediat raportojnë se Meghan gjatë jetës në pallatin mbretëror mbante një ditar sekret dhe familja mbretërore ka frikë se pjesë të tij mund të zbulojnë gjithçka që ka ndodhur që kur aktorja amerikane u bë anëtare e familjes mbretërore britanike.

Meghan Markle njihet si elokuente dhe shkruan mirë, dhe studioi gjuhën dhe letërsinë angleze në kolegj. Duke publikuar kujtimet e veta, të cilat i ka shkruar vetë ajo, Meghan më në fund do të kishte absolutisht gjithçka nën kontroll.

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: