FAFA: Nëntori vjen me oferta

FAFA: Nëntori vjen me oferta

Kompleksi FAFA ka prezantuar dy oferta të favorshme për muajin nëntor në Grand Blue Fafa Resort & Spa.

Ofertat të cilat janë me çmime të arsyeshme mundësojnë të relaksoheni në ambientet e veçanta.

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝟏: 𝐀𝐤𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐦 + 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐣𝐞𝐬 + 𝐒𝐏𝐀

𝟏 𝐧𝐚𝐭𝐞 – 𝟒𝟏 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟐 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟑7𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟑 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟑5 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

Ne oferte  përfshihet :

✅Akomodim në Double Deluxe Room

✅Dhomë me pamje anësore nga Deti

✅Mëngjesi

✅SPA Center : Pishinë e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli, Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional, Dush Akulli

✅ Animator të dedikuar për fëmijët

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝟐: 𝐀𝐤𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐦 +

𝐌𝐞𝐧𝐠𝐣𝐞𝐬 + 𝐃𝐚𝐫𝐤𝐞 + 𝐒𝐏𝐀


𝟏 𝐧𝐚𝐭𝐞 – 𝟒7 𝐞𝐮𝐫𝐨/ 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟐 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟒2 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

𝟑 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 𝟑7 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/𝐧𝐚𝐭𝐚

Ne oferte perfshihet :

✅Akomodim ne Double Deluxe Room

✅Dhome me pamje anesore nga Deti

✅Mengjesi dhe Darka

✅Pije gjate vakteve

✅SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli, Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional, Dush Akulli

✅ Animatore te dedikuar per femijet

☎️ Per prenotime : +355697086352/ +355697067501

🚦Adresa: Golem, Durres, Albania

📲Ëeb: ëëë.fafa.al

📩Email: [email protected]

Lexo edhe

Video