Evapify me rrjet partnerësh në tërë Kosovën

Evapify me rrjet partnerësh në tërë Kosovën

Në kohën kur tregu i teknologjisë dhe konsumit rritet me një shpejtësi të jashtëzakonshme, Evapify ka arritur të vendosur një ndikim të dukshëm në tregun Kosovës. Përveç 13 pikave të shitjes EVAPIFY, kjo kompani ka fituar një vend të rëndësishëm në treg, duke siguruar qasje të lehtë dhe të shpejtë në produktet e vapes për klientët e tyre përmes një rrjeti të gjerë partnerësh.

Mundësi të reja për konsumatorët për të eksploruar dhe zgjedhur produktet e tyre të preferuara në këto kategori teknologjike ofron Evapify përmes brendeve botërore të vapes CRYSTAL, GEEK BAR dhe HYPPE. Këto produkte të certifikuara me TPD sipas standardeve Evropiane, ju mund t’i gjeni në:

Pompat e derivateve: KASTRATI, IP- Petrol, EX- FIS, Petrol Company, Alfa Globe, Lab-oil, Shala Swiss Oil etj…


Rrjetet e marketeve: ETC, Interex, Vipros, Albi, Super Viva, Express Store, Nora Market, QTA, Emona Center, BAS Market, Luani Market, Banana, Metro Market, Euromarket, Supermaxi e shumë të tjerë….

Mjafton ta kërkoni produktin tuaj të preferuar tek arka.

Evapify ofron një spektër të gjerë të opsioneve për konsumatorët në Kosovë. Përmes këtyre partneriteteve tregtare, klientët mund të gjejnë shumë lehtësisht gamën e plotë të produkteve të cigareve elektronike të ofruara nga Evapify, si një alternativë më pak e dëmshme se sa duhani tradicional me ndezje.

Lexo edhe

Video