Europarlamentarët: Serbia s’mund të vazhdojë negociatat nëse nuk vendos sanksionet ndaj Rusisë

Bashkimi Evropian nuk mund të vazhdojë negociatat e anëtarësimit me Serbinë nëse Beogradi nuk respekton sanksionet e BE-së kundër Rusisë, njoftuan socialdemokratët, grupi i dytë parlamentar më i madh në Parlamentin Evropian. Kështu e komentoi ky grup nënshkrimin e planit konsultativ nga Ministritë e Jashtme të Serbisë dhe Rusisë në Nju Jork. “Shumë zhgënjyese nga … Continue reading Europarlamentarët: Serbia s’mund të vazhdojë negociatat nëse nuk vendos sanksionet ndaj Rusisë