EULEX përkujton 24 të rënët në veri të Mitrovicës

EULEX përkujton 24 të rënët në veri të Mitrovicës

Një delegacion i EULEX-it nga bëri nderime për 24 gratë dhe burrat që humbën jetën tragjikisht më 12 nëntor 1999, në rrëzimin e avionëve të Programit Botëror të Ushqimit të OKB-së, fluturimi 3275, në malin Piceli, veri-lindje të Mitrovicës.


EULEX ka postuar disa fotografi, ku edhe ka shkruar se 23 vite kaluan, por ata do t’i kujtojnë gjithmonë.

Lexo edhe

Video