EULEX: Deklaratat e Simmons përpjekje për të diskredituar misionin

Misioni i EULEX-it në Kosovë ka reaguar pas raportimit të Malcolm Simmons në Kuvendin e Kosovës, duke thënë se deklarata e tij është një koleksion i hamendësimeve të pamenduara dhe të pabazuara, të pavërtetave dhe mendimeve personale. EULEX thekson se deklaratat e Simmons i shohin si një përpjekje tjetër për të diskredituar misionin nga ata … Continue reading EULEX: Deklaratat e Simmons përpjekje për të diskredituar misionin