Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

ETC, ju shpërblen me Giveaway më të madh në vend!

ETC, ju shpërblen me Giveaway më të madh në vend!

Të gjitha informatat e detajuara mund ti gjeni në : https://etc-ks.com/give/

Përveç kujdesit ndaj konsumatorëve me shërbim profesional, aksione ditore me çmimet më të mira dhe asortimentin më të gjërë, ETC është kujdesur gjithmonë për shpërblimin e konsumatorëve lojal.

Giveaway i cili fillon me datë 1 Prill do të sjellë shpërblime fantastike për ju:

10 Vetura të reja Dacia Logan

9 iPhone 12

Mbi 150,000€ Gift Card në vlerë 500€, 200€, 100€, 50€ dhe 20€.

Çdo Muaj do të bëhet tërheqja e rreth 300 Gift Card ndërsa;

Çdo 3 Muaj do të bëhet tërheqja e Super Premive 3 Vetura Dacia Logan dhe 3 iPhone 12


Video: https://youtu.be/7-Gpg3w-C5Y

Si të bëheni pjesë e Giveaway?

Për çdo blerje mbi 20€ ju fitoni një kupon për pjesëmarrje nga ETC, pastaj për çdo blerje nga brendet pjesëmarrëse ju fitoni më shumë kupona më shumë mundësi.

Informatat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e Giveaway: https://etc-ks.com/give/

Facebook : https://www.facebook.com/etcks/ 

Instagram : https://www.instagram.com /etcks/ 

Youtube : https://bit.ly/34oDmr7

Me ETC , çdo herë jeni Fitues…

Lexo edhe

Video

error: