Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë

Nëse po pyesni veten se si do t’i kaloni këto ditë të ftohta dimri, mënyra më e lehtë është duke mbështjellë duart rreth një filxhani të ngrohtë me çokollatë të nxehtë.

Një kombinim i pluhurit të kakaos dhe copëzave të çokollatës e bëjnë këtë çokollatë të nxehtë më të shijshme dhe të pa rezistueshme.

Përveç shijes së mrekullueshme dhe ngrohtësisë që jep kjo çokollatë e nxehtë, në të ju presin edhe shumë vitamina dhe minerale të nevojshme për të tejkaluar këtë periudhë të vitit sa më lehtë dhe pa ftohje.


Pluhuri i kakaos është gjithashtu i pasur me flavanole, një përbërës bimor që kontribuon në uljen e niveleve të presionit të gjakut, zvogëlimin e rrezikut të sulmit në zemër, kancerit dhe goditjes në tru, dhe përmirësimin e humorit dhe njohjes mendore.

Thjesht një filxhan me çokollatë ju bën të lumtur,  prandaj të përmbyllim këtë vit me aromën më të mirë. Prince Hot Chocolate.

Lexo edhe

Video

error: