Enver Bajçinca vazhdon takimet me banorët në Fushë Kosovë

Enver Bajçinca vazhdon takimet me banorët në Fushë Kosovë

Kandidati për kryetar të komunës së Fushë Kosovës nga Lëvizja Vetëvendosje, Enver Bajçinca bashkë me kandidatët për asamble komunale nga Nakarada, Ardian Havolli, Kushtrim Mirena dhe Shpresa Aliu-Maloku, të prirë nga kryetari i pikës, Shemsi Jashari, kanë takuar derë më derë banorët e lagjes, ku kanë dëgjuar për problemet e tyre.


AI ka shkruar në Facebook se para tyre kanë shpalosur edhe disa nga pikat kryesore nga programi i tyre qeverisës.

“Ne qeverisim bashkë me qytetarin. #enverbajçinca144, #ArdianHavolli11, #kushtrimmirena16 , #shpresaaliumaloku19”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video