SECURITY
So many firearms are seized in Podujevo
Policia e rajonit të Prishtinës respektivisht zyrtarët policor të Njësisë për Reagim të Shpejtë, kanë arritur të gjejnë dhe të sekuestrojnë një revole të tipit, TT, si dhe nëntë copë fishekë. Sipas njoftimit, sekuestrimi rezultoi pas  ndalimit dhe kontrollit të detajuar që i' u bë veturës dhe  drejtuesit të saj në fshatin Dumnicë të komunës së Podujevës. “Ndaj të dyshuarit; S. H, mashkull, 34 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, me rekomandimin e prokurorit të shtetit, hetuesit e stacionit policor Podujevë iniciuan një hetim në drejtim të veprës penale "Mbajtje në pronësi kontroll ose posedim të pa autorizuar të armës", dhe të njëjtin e proceduan më tej”, thuhet njoftim.
More from Security
Total: 3,034
This website is maintained and managed by KosovaPress News Agency. KosovaPress holds the reserved copyright rights according to the legal provisions on copyright and intellectual property. Use, modification and distribution for commercial purposes without agreement with KosovaPress is strictly prohibited.
This website application is developed with the support of #SustainMediaProgramme, co-financed by the European Union and the German Government, the part implemented by GIZ, DW Akademie and Internews. Its content is the sole responsibility of KosovaPress and does not necessarily reflect the views of the EU or the German Government.
All rights reserved by APL KosovaPress © 2002-2024