EMA: AstraZeneca s’është për persona me sindromë gjakderdhje kapilare

Rregullatori Evropian i Barnave tha se nuk rekomandon AstraZeneca kundër COVID-19 për njerëzit që vuajnë nga ngjarje të rralla të gjakderdhjes dhe se po heton gjithashtu raste të inflamacionit të muskujve të zemrës pasi janë vaksinuar  koronavirusit. Komiteti për Sigurinë e Produkteve Medicinale të Agjencisë Evropiane të Barnave (EMA) konsideron se sindroma e gjakderdhjes kapilare … Continue reading EMA: AstraZeneca s’është për persona me sindromë gjakderdhje kapilare