ELKOS GROUP – ETC u dhurojnë 300-500 euro punëtorëve avans

ELKOS GROUP – ETC u dhurojnë 300-500 euro punëtorëve avans

Për të zvogëluar panikun nga koronavirus dhe mungesën e mjeteve financiare për sigurimin e artikujve themelor, Elkos Group dhe ETC kanë ndarë avans për të gjithë të punësuarit deri në tejkalimin e kësaj situate.

Elkos Group dhe ETC po ashtu kanë njoftuar se janë liruar të gjitha punëtoret që janë në muajin e fundit të shtatzënisë.


“Jemi në shërbim të konsumatorëve gjatë tërë kohës dhe nuk ka ndryshime të çmimeve.

Janë marrë të gjitha masat për dezinfektim dhe janë siguruar preparatetet sipas udhëzimeve dhe vendimeve të Qeverisë”, thuhet në njoftim.

Artikull i sponsorizuar

Lexo edhe

error: