Edhe pak ditë deri në përfundimin e kampanjës “Shkrepe Momentin”

Edhe pak ditë deri në përfundimin e kampanjës “Shkrepe Momentin”

Më 27 Nëntor, Jaffa Champion po dhuron shumë shpërblime për konsumatorët e vet besnikë, që deri më tani kanë ndarë momente të ndryshme, duke na dëshmuar përmes fotove, videove atraktive që vazhdojnë të konsmojnë brendin e shijës botërore, Jaffa Champion.

Ju kanë mbetur vetëm 3 ditë deri në përfundimi e kampanjës ‘Shkrepe momentin’.
Mos hezitoni dhe luani për të fituar:
Televizora,
Laptop,
Gramafona
Insta X
Kufje
Set librash
Paketime Jaffa dhe shumë shpërblime tjera.

Nxitoni dhe fitoni njërin nga super shpërblimet!

Lexo edhe

Video

error: