Edhe Lista Guxo bënë homazhe tek varri i Rugovës, Peci: Figura më e rëndësishme e kombit shqiptar

Ministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimi Rural, Faton Peci bashkë me përfaqësues të Listës Guxo kanë bërë homazhe tek varri i ish-presidentit, Ibrahim Rugova në 16 vjetorin e vdekjes së tij. Ministri Peci u shpreh se kontributi që Rugova ka dhënë në momentet vendimtare e bëjnë atë jo vetëm arkitekt të pavarësisë së … Continue reading Edhe Lista Guxo bënë homazhe tek varri i Rugovës, Peci: Figura më e rëndësishme e kombit shqiptar