Edhe këtë vit, “Al Trade” i dedikon fondacionin “Linda” Klinikës së Gjinekologjisë

Edhe këtë vit, “Al Trade” i dedikon fondacionin “Linda” Klinikës së Gjinekologjisë

Edhe këtë vit, kompania e ndërtimit “Al Trade” i ka dedikuar fondacionin “Linda” Klinikës Gjinekologjike dhe Obstretike në Shërbimin Spitalor, Klinik, Universitar të Kosovës.

Përmes një njoftimi në Facebook, Al Trade ka njoftuar se qëllimi i tyre mbetet i njëjtë, investimi në përmirësimin e kushteve dhe shërbimeve të kësaj klinike.

Ky është njoftimi i plotë i Al Trade në Facebook:

Tashmë tradicionale, edhe një fundvit tjetër fondacioni “Linda” nga Al Trade Center, i dedikohet Klinikës Gjinekologjike dhe Obsterike në ShSKUK.

Qëllimi mbetet i njëjtë, të investohet në përmirësimin e kushteve dhe shërbimeve të këtij spitali.


Në aktivitetin përmbyllës së këtij viti përfaqësuesit e ekipit tonë u falënderuan në emër të ekipit spitalor dhe pacientëve të shtrirë në të gjitha repartet nga Drejtori i Spitalit Dr.Jakup Ismajli i cili na priti ngrohtësisht.

Çdo jetë e re që vjen në Kosovë, urojmë të ketë shëndetin dhe më të mirat!

Mezi e presim lindjen e fëmijës së parë për 2022! 🤩

Gëzime dhe shëndet! ✨

Al Trade Center ~ Së bashku jemi të lumtur! ❤️

Lexo edhe

Video