Edhe boksierët rikthehen në stërvitje nga kjo datë

Edhe boksierët rikthehen në stërvitje nga kjo datë

Federata e Boksit të Kosovës gjatë ditës së sotme ka mbajtur mbledhjen e bordit.

Në këtë mbledhje është diskuruar rreth gjendjes momentale të sportistëve dhe fillimit të stërvitjeve pas pezullimit për shkak të pandemisë së koronavirusit, shkruan KosovaPress.


Drejtuesit e kësaj Federate kanë vendosur që klubet të kthehen në stërvitje në fillim të muajit qershor, saktësisht më 1 dhe 2 qershor, duke respektuar rekomandimet e Institutit të shëndetit publik dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

Klubet gradualisht të rikthehemi në stervitjet e rregullta në objektet sportive dhe në ambiente te hapura që boksieret të fillojnë të fitojnë formen e duhur për vazhdimin e garave./KosovaPress/

 

Lexo edhe

error: