‘’Ecim me Policinë’’

‘’Ecim me Policinë’’

Policia Rajonale e Ferizajt në bashkëpunim me Sektorin e Rinisë nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e komunës së Ferizajt dhe OJQ-në ‘’Kuvendi i të rinjve të Ferizajt, në kuadër të projektit ‘’Ecim me policinë’’, realizoi aktivitetin e parë ‘’Patrullim së bashku’’, i cili u mbajt me datën 14 dhe 15 mars.


Projekti vazhdon sipas agjendës së bashkangjitur edhe në ditët në vijim.

Lexo edhe

Video