E pabesueshme: Për 30 vjet u përpoq të kalojë vozitjen, provoi edhe hipnozën

E pabesueshme: Për 30 vjet u përpoq të kalojë vozitjen, provoi edhe hipnozën

Britanikja Isabel Stedman dridhet, qan dhe humbet vetëdijen për shkak të frikës gjatë vozitjes, edhe pse ajo kurrë nuk ka pasur një aksident me makinë.

Isabel ka një problem të madh. Ajo është përpjekur të kalojë provimin e shoferit për 30 vjet.

Por, gjatë çdo udhëtimi, ajo panik aq shumë sa që dridhet pas timonit, qan, dhe disa herë i ra të fikët.


47-vjeçarja nënë e dy fëmijëve ka shpenzuar tashmë dhjetëra-mijëra funte në përpjekjet e pasuksesshme për të marrë provimin e shoferit. Dëshira e saj është ta çojë vajzën e saj në kolegj dhe të vizitojë të afërmit e largët.

Fobia e saj filloi në vrapimin e parë dhe nuk u ndal, megjithëse ajo kurrë nuk mori pjesë në një aksident me makinë. Ajo është veçanërisht e shqetësuar kur has një rreth-rrotullim.

Ajo tashmë ka ndryshuar shtatë instruktorë, të cilëve shpesh iu desh ta mbanin timonin vetë gjatë vozitjes dhe të frenonin papritur kur i binte të fikët. Ajo u përpoq ta zgjidhte problemin e saj me hipnozë, por pa sukses. Mjekët nuk e dinë shkakun e fobisë së saj, transmeton “Mirror”.

Lexo edhe

Video