Dy shenjat më të sinqerta të horoskopit

Dy shenjat më të sinqerta të horoskopit

Të gjithë dimë të gënjejmë ndonjëherë, qofshin ato gënjeshtra të vogla apo të mëdha. Por ka nga ata që nuk dinë të gënjejnë sepse thjesht ndihen keq dhe budallenj. Njerëz të tillë janë kryesisht më të ndershmit dhe është më mirë që ta thonë të vërtetën ballë për ballë pavarësisht nga pasojat.

Astrologët po zbulojnë se cilat dy shenja të Zodiakut nuk dinë të gënjejnë.

Dashi

Edhe pse janë energjikë, nuk duan ta shpenzojnë energjinë e tyre duke gënjyer. Për shkak të impulsivitetit të tyre, ata gjithmonë thonë atë që kanë përballë tjetrit, pavarësisht nëse kjo do të lëndojë dikë. Ndershmëria është “unë” e tyre tjetër, ndaj nuk ngurrojnë asnjëherë të thonë të vërtetën.

Sjellja dhe fjalët e tyre janë një pasqyrim i vërtetë i personalitetit të tyre dhe shumë rrallë do të errësojnë se si ndihen dhe mendojnë. Kujt i përshtatet – shkëlqyeshëm, dhe kujt jo – edhe më mirë, Dashi nuk do ta kalojë kohën e tij për ta.


Si shenja e parë e Zodiakut, Dashi ia del më së miri në jetë në rolin e liderit dhe themeluesit, ndërsa pozicioni i tij vartës rregullisht bie rëndë. Këta janë njerëz të sinqertë dhe të hapur që nuk kanë frikë të shprehin mendimin e tyre, edhe në situata ku sigurisht që është më e mençur ta mbani atë për veten tuaj. Janë të hapur, komunikues dhe të drejtpërdrejtë dhe ambienti më së shumti i vlerëson për ndershmërinë e tyre. Ata nuk i pëlqejnë gënjeshtrat, mashtrimet dhe lojërat në prapaskenë, kështu që gjithmonë do të dini se çfarë jeni duke bërë me to.

Shigjetari

Shigjetari është shenja më e ndershme e horoskopit, besoni apo jo. Ata gjithashtu thuhet se janë njerëz shumë të mirë që vlerësojnë miqtë e tyre dhe atë që kanë dhe se janë shumë bujarë. E vetmja gjë për të cilën mund të fajësohen (dhe jo domosdo) është se u pëlqen të ekzagjerojnë disa nga aventurat e tyre. Megjithatë, jo për të bërë hero nga vetja, por për të argëtuar shoqërinë për të cilën po flasin.

Ata janë shumë të hapur në komunikim, ndonjëherë shumë të drejtpërdrejtë. Ata thonë atë që u vjen në mendje fillimisht, pyesin gjithçka që u intereson, madje ndonjëherë fëmijët flasin me naivitet për planet e tyre. Ata janë në thelb të sinqertë, ndaj mendojnë se të tjerët janë të tillë. Ata janë një shpatull i madh për të qarë. Me ta, gjithmonë do të dini se çfarë jeni duke bërë dhe çfarë mendojnë ata për ju. Ata janë të lumtur të ndajnë përvojat dhe njohuritë e tyre me të tjerët.

Shigjetarët, si Dashi, pëlqejnë të thonë gjithçka personalisht – pa marrë parasysh çfarë.

Lexo edhe

Video