Zyrtare: Dy fshatra të Gjilanit vendosen në karantinë

Zyrtare: Dy fshatra të Gjilanit vendosen në karantinë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka marrë vendim për izolimin e fshatrave Zhegër dhe Vrapçiq, pas konfirmimit të tre rasteve të infektuara me Covid-19, i nxjerrë duke u bazuar në ligjet në fuqi.​


Numri i përgjithshëm i të prekurve në vend ka arritur sot në 35, prej tyre një me përfundim fatal.

Lexo edhe

error: