Dy dekada nga Marrëveshja e Ohrit, akti vlerësohet si udhërrëfyes i paqes dhe stabilitetit

Krerët institucionalë në Maqedoninë e Veriut vlerësojnë se Marrëveshja e Ohrit, e nënshkruar më 13 gusht 2001 në mes te shqiptarëve dhe maqedonasve, ka siguruar ardhmërinë e qetë te qytetarëve në ketë vend dhe ka ndihmuar ne zhvillimin e mëtejmë të shtetit. Dy dekada pas nënshkrimit të saj, Marrëveshja e Ohrit mbetet një prej dokumenteve … Continue reading Dy dekada nga Marrëveshja e Ohrit, akti vlerësohet si udhërrëfyes i paqes dhe stabilitetit