Drutë 100 % më shtrenjtë sesa një vit më parë, qytetarët: Nuk kemi qare pa i ble

Në qytetin e Mitrovicës çmimi i druve për metër kub nga 30 euro sa ka qenë një vit më parë, është rritur në 60 euro.  Qytetarët të cilët konsiderojnë se ngrohja me dru është e vetmja mënyrë për të përballuar temperaturat e ulëta gjatë dimrit. Ata thonë se çmimi është i lartë dhe i papërballueshëm … Continue reading Drutë 100 % më shtrenjtë sesa një vit më parë, qytetarët: Nuk kemi qare pa i ble