Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Driton Nikqi në Konventën e III-të për Menaxherët e Shitjes dhe Marketingut, “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”

Driton Nikqi në Konventën e III-të për Menaxherët e Shitjes dhe Marketingut, “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”

Lexo edhe

Video

error: