Drilon Jahdauti sensacion në rrjetet sociale

Këtë javë i ftuar ne Cult ka qenë këngëtari Drilon Jahdauti.

Driloni gjatë kësaj periudhe u bë sencacion në rrjete sociale e veçanërisht ne tiktok me videot e tij interesante te cilat u pëlqyen shumë nga publiku.


Në këtë fundvit ai gjithashtu ka sjell dy projekte të cilat u pëlqyen dhe u diskutuan shumë në publik për temat interesante që i kishe prekur.

Për me shumë ndiqeni intervistën:

Video