Drenasi mbyll Zyrën e Punësimit, nuk respektoi masat për mbrojtje nga COVID-19

Drenasi mbyll Zyrën e Punësimit, nuk respektoi masat për mbrojtje nga COVID-19

Komuna e Drenasit ka mbyllur Zyrën e Punësimit në këtë komunë, për shkak të mosrespektimit të masave për mbrojtje nga COVID-19.

Inspektorët komunalë gjatë inspektimit më 24 prill kanë vërejtur se Zyra e Punësimit nuk ka ndërmarrë masat e parapara nga institucionet shëndetësore për të mbrojtur shëndetin e stafit dhe qytetarëve nga COVID-19.


Në këtë objekt nuk është bërë dezinfektimit i hapësirave të punës si dhe punëtorët kanë qenë pa mjete mbrojtëse dhe si i tillë objekti do të mbetet i mbyllur deri në marrjen e masave mbrojtëse ndaj virusit, në mënyrë që të mos rrezikohet shëndeti i stafit dhe qytetarëve.

Komuna e Drenasit njofton se aplikimi nga qytetarët në këtë zyrë mund të bëhet online.

Lexo edhe

Video

error: