Dragan Çirkoviq emërohet anëtar i tretë i Bordit të RTK-së nga komunitet pakicë

Dragan Çirkoviq emërohet anëtar i tretë i Bordit të RTK-së nga komunitet pakicë

Me 39 vota Dragan Çirkoviq nga komuniteti serb ka arritur të emërohet anëtar i tretë i Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK).


Në raundin e parë të votimit Ivan Raduloviq nga komuniteti serb arriti të siguroj 77 vota për tu bërë anëtar i Bordit të RTK-së, ndërsa  Sead Mujovi arriti të jetë pjesë e këtij bordi me 72 vota.

Votat të mjaftueshme për të qenë anëtar të këtij bordi nuk arritën të siguronin Mirjana Simiq dhe Ismajl Ramoviq dhe Nelica Vojkoviq. /B.Ibishi/

Lexo edhe

Video