Dorëzohen çelësat fituesit të banesës Xhedvet Ramaj nga Petrol Company

Petrol Company për gjatë gjithë vitit zhvilloi lojën shpërblyese ku dhuroi qindra shpërblime për çdo muaj për klientët e saj. Premia e gjithë kësaj loje ishte Banesë e premtuar për fundvit nga Petrol Company. Pikërisht në festat e fundvitit 48-të shpërblime u dhuruan për klientët e Petrol Company bashkë me preminë e kësaj loje që ishin çelësat e Banesës për fituesin Xhevdet Ramaj nga Drenasi.

Çelësat u dhuruan nga Kryetari i Organizatës “Konsumatori” z. Selatin Kaqaniku në prani të Pronarit të Petrol Company z. Shkelzen Jusaj.


Urime të ndryshme u drejtuan për pronarin dhe stafin punues të Petrol Company nga fituesi i banesës Xhevdet Ramaj, duke falënderuar për korrektësinë që ka kjo kompani transparencën dhe humanizmin qe ka treguar. 

Vlen të përmendet që për festat e fundvitit në Petrol Company, të gjithë klientët e anëtarësuar me Vip Card përfitojnë 8 CENT zbritje deri më datën 2 Janar 2022.

Lexo edhe

Video