Donika Gërvalla e Faton Peci u zgjodhën drejtues të rinj të partisë Guxo

Delegatët në Kuvendin e sotëm zgjedhor të Guxo kanë zgjedhur për drejtues të rinj të kësaj partie ministrin e Bujqësisë Faton Peci dhe shefen e diplomacisë kosovare Donika Gërvallën. Kryesuesit e rinj u votuan me 373 vota pro, 23 kundër dhe tre abstenime. Ky ishte kuvendi i parë zgjedhor i partisë Guxo, e cila është … Continue reading Donika Gërvalla e Faton Peci u zgjodhën drejtues të rinj të partisë Guxo